Griezeltocht 2.0

Wegens corona kunnen we geen griezeltocht doen zoals we gewoon zijn. Heel spijtig !

Daarom nodigen we jullie uit om tijdens de herfstvakantie zelf op zoek te gaan naar ….

Je kan de tocht doen van zaterdagnamiddag 30 oktober tot zondagnamiddag 8 november 2020.

Je start in het park kasteel d’Ursel aan het Laathof, W. d’Urselstraat 9 in Hingene. Doe je graag deze tocht in het donker, neem dan zeker een lamp mee en probeert voor 21.00 uit het park te zijn, voordat de poorten vast zijn.
Bij problemen bel 0485/318840

Heks Hupsakee vindt haar leerling heksen niet in de klas !  Wat nu ? Waar zij ze ?

Tijdens de wandeling gaan jullie alle heksjes moeten zoeken ! Misschien zitten ze wel nog thuis ! Kijk maar goed achter de vensters, in de bomen,…

Hoeveel heksen zien jullie op een bezem en  hoeveel  hebben er een pompoen ?

De heksjes zijn echte kapoenen. Ze doen van alles wat niet mag :

Sluiten de mensen op in het park want, zonder een sleutel geraken jullie er niet uit, ze gaan liever dansen met de spoken , maken hun huiswerk niet, tekenen  griezels, doen rare dingen in hun pompoensoep om de  juf te plagen, proberen de grote spin te pakken , doen de heks schrikken die ze gaat zoeken, …

Ga door het park op zoek naar de kleine sloebers .

Als je uit het park wilt geraken moet je wel eerst de sleutel vinden.(zie bijlage 1)

We stappen verder en volgen het plannetje met  onderweg verschillende opdrachten en zijn aangeduid en zien jullie ook aan de versiering van de huizen.

Vergeet zeker de heksen achter de ramen niet te tellen.  Wandel rustig , steek voorzichtig over en geniet van deze tocht !

Als jullie het opdrachtenformulier in de brievenbus van Frans Van Haelenstraat 32 steken krijgen jullie nadien nog een leuk geschenk.

Veel plezier  !

Griezelen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.