100 jaar Gezinsbond ! 100 letters in de straat !

Vanaf 1 juli tot 7 november kunnen jullie deze fotozoektocht in Hingene doen .

Het is een zoektocht voor iedereen, jong en oud, wandelen of fietsen, een sportieve activiteit zonder veel inspanningen. Men hoeft geen extra kennis of ervaring te hebben, alles is eenvoudig te vinden. Je krijgt op het fotoblad enkele letters, een gedeelte van een woord te zien. Onderweg moet je het volledige woord zoeken en op schrijven. Niet zo moeilijk , alleen goed rondkijken waar er ergens iets geschreven staat .
Het antwoordblad moet niet ingeleverd worden, je mag het thuis verbeteren want we geven in bijlage ook de antwoorden mee.

De zoektocht bestaat uit 2 lussen.

Lus 1 is 6.5 km en lus 2 is 8.5 km, samen dus 15 km. Je kiest zelf of je één lus of twee lussen doet. De twee lussen van de wandel- en fietszoektocht vertrekken aan het gemeenschapshuis, E. Vleminckxstraat 73 te Hingene.

In bijlage vinden jullie het fotoblad van lus 1 en lus 2, een antwoordblad, een te volgen weg en een plannetje met de juiste weg per lus en nog enkele wist je datjes voor onderweg. Voor thuis de juiste oplossingen.

Voor diegene die niet van de streek zijn :

  • Kom je met de auto ? Dan kan je parkeren : E. Vleminckxstraat 73: parking aan het gemeenschapshuis . Vertrek van de fiets- en wandeltocht E. Vleminckxstraat 31 : rechtover brasserie “de Messinc”. d’ Urselstraat : rechtover de hoofdingang van het park d’Ursel. Parking achter brasserie d’U en over “de spar”. d’Urselstraat : parking van kasteel d’Ursel.
  • Kom je met het openbaar vervoer ? Treinen komen aan in Bornem 5 minuten voor of na het uur vanuit alle richtingen . Aan Bornem station is een halte van Flexbus (tel 016313700) , die kan je op voorhand reserveren naar halte “Notelaersdreef” = 50 m van vertrek zoektocht.

Iedereen doet deze tocht op eigen verantwoordelijkheid

Gemeenschapshuis Hingene